Posts

Pheasant with a Hoegaarden beer sauce with red onions and cauliflower for 2 people, recipe

Autumn is the ideal time to eat wild. Pheasant can be bought in the butcher or the better supermarket. The texture of the meat is very similar to that of chicken but the taste of pheasant is unique. Ingredients 400g pheasant fillet butter Hoegaarden blond potatoes 1 cauliflower honey salt and pepper red onion 1 tablespoon flour extra seasoning to taste     Preparation Peel the potatoes and bring it in a pot of water to boil. Take your cauliflower and remove all green leaves, remove the white heart and let the cauliflower cook in a pot of water. Cut the red onion into small pieces. Put some butter in a large saucepan. Fry the finely chopped onions in the pan with melted butter until they are soft and shiny. Put the pan on low heat. Take the meat of the pheasant and cut into small cubes of about 2 to 4 cm. Let the meat of the pheasant simmer in the pan on a low heat condition. Open a bottle of Hoegaarden blond and pour the half (12 c...

Fazant met bloemkool in een Hoegaarden bier sausje met rode uien voor 2 personen, recept

De herfst is het ideale moment om wild te eten. Zo kun je fazant kopen in de slager of betere supermarkt. De textuur van het vlees heeft veel gelijkenissen met die van kip maar de smaak van fazant is uniek. Ingrediënten 400 gr fazanten filet klontje boter Hoegaarden blond Aardappelen 1 bloemkool honing peper en zout rode ui 1 eetlepel bloem extra kruiden naar eigen smaak     Bereidingswijze Schil de aardappelen en breng die aan de kook in een pot met water. Neem uw bloemkool en verwijder alle groene blaadjes, verwijder hardere witte hart en laat de bloemkool in een pot water koken. Snij de rode ui in kleine stukjes. Laat het klontje boter smelten in een grote pan. Bak de fijn gesneden uitjes in de pan met gesmolten boter tot ze zacht en glanzend zijn. Zet de pan op een laag vuurtje. Neem het vlees van de fazant en snij deze in kleine blokjes van ongeveer 2 tot 4 cm. Laat het vlees van de fazant in de pan die op een laag vuurtje staat....

Healthy diet during breastfeeding

Breastfeeding is the most nutritious you can give to your baby. All the necessary nutrients that the baby need is present in the milk. However, there are some issues that need to be observed so that the milk does not give too much colic. It is possible that when the baby has cramps this is the cause of the food we eat, for example eating a lot of onions or leek. To give your little baby breastfeeding on a comfortabel way you can wear a breastfeeding bra. And to prevent leakage of the breasts you can use nursing pads. Breastfeeding tips and dieet Vegetables that can give colic All coal except cauliflower and broccoli, so you best avoid Brussels sprouts, red cabbage and white cabbage. celeriac leek onions paprika peppers Legumes such as peas and all kinds of beans Fruit that can give colic Most exotic fruits give colic Kiwi What you certainly need to avoid is spicy cuisine. What can be eaten Vegetables like carrots and broccoli, chicory and much more. For fruit you c...

Bekijk oude websites met Archive.org

Image
Hebt u zich ooit al eens afgevraagd hoe de eerste websites er ooit hebben uitgezien? Er bestaan websites die vele websites archiveren. Zij verzamelen alle websitegegevens en slaan alle wijzigingen op. Zo kunt u in de geschiedenis gaan zien hoe websites werden upgedated. Archive.org is zo'n website dat vele websites bijhoud met al hun geschiedenis. Zij nemen je terug mee naar de geschiedenis met hun Wayback machine. Je dient beslist eens een kijkje te gaan nemen op deze website, je beleeft er pure nostalgie.

View old websites with Archive.org

Image
Did you ever wonder how the first websites looked like? Well there are websites that archive all the websites. They store all the a history changes. This way you can see how websites where updated. Archive.org is such a website that counts many websites with their history. They take you back in history with their so called Wayback machine. You definitely need to check out this website if you want to see some nostalgic.

Voeding tijdens het geven van borstvoeding

Borstvoeding is het meest voedzame die je aan uw baby kunt geven. Alle nodige voedingsstoffen die de baby nodig heeft zitten in de moedermelk. Echter zijn er een aantal zaken die in acht moeten genomen worden opdat de moedermelk niet te veel krampen gaat geven. Zo kan het zijn dat wanneer de baby krampen heeft dit de oorzaak is van bijvoorbeeld zelf te veel uien of prei te eten. Om uw kleine baby borstvoeding te geven op een zo comfortabel mogelijke manier kunt u zich een borstvoeding beha aanschaffen. En om lekkage van de borsten te voorkomen kunt u borstvoedingscompressen verkrijgen in de apotheek of in de betere baby winkels. Borstvoeding tips en dieet Groenten die krampjes kunnen geven Alle kolen behalve bloemkool en broccoli, ze vermijdt je best spruitjes, rode kool en witte kool. Knolselder Prei Uien Paprika Pepers Peulvruchten zoals erwtjes en alle soorten bonen Fruit die krampjes kunnen geven De meeste exotische fruitsoorten geven krampjes. Maar ook kiwi,...

Belgium waffles grandmas recipe

The smell of Belgium waffles, hmm... !! Everyone wants to know how to make Belgium waffles. And who knows the best how to make Belgium waffles? One of our Belgium grandmothers of course. With grandmother's style everything taste better. Because grandmothers know the secret of baking and cooking. Almost every grandmother from Belgium use this recipe to make their homemade waffles. Ingredients 1 kg plain flour 1 liter of milk 500 g butter 10 eggs 200 g sugar 2 packets of vanilla sugar 10 g salt 1/2 liter of water Preparation Beat the eggs up. Melt the butter gently in a large pot. Add the sugar and the eggs. Add the sifted flour and vanilla sugar while stirring. Make a good stirring so that you obtain a good batter. Let the dough cool off for one day in the fridge and bake the waffles after the dough has rest a day. Grease the waffle iron with oil. Apply 2 x 1 tablespoons in the iron and let the waffles bake until they see golden. Tip This...