Search trough the ArchiVision Directory:

Gratis tools om uw computer sneller te doen werken

Welk opschoon programma is het beste? Wij vergeleken de beste cleaning tools.
De meeste programma's maken een system restore point alvorens de gecashte bestanden te verwijderen en uw register te fixen en uw harde schijf te vrijwaren van onnodige bestanden.

Advanced System Care v6
Advanced System Care (from IObit)
Dit is één van de beste gratis tools om uw computer sneller te doen werken.
Dit programma heeft een expert mode en meer dan 20 extra tools,,zoals Smart Defrag 2, om uw computer op te schonen. Het kan uw computer ook scannen op gevaarlijke software. Tevens beschikt IObit ook over een defragmentatie programma dat volledig geïntegreerd is in het het Advanced System Care programma. Het heeft zelfs een Uninstaller dat naast het uninstalleren van programma's ook meerdere programma's op een geforceerde manier kan verwijderen en dit allemaal automatisch.
Smart Defrag 2
Dit alles is gratis. Als je het nodig acht om uw computer nog sneller te doen draaien en je betaald voor dit programma dan krijg je nog meer professionele tools ter beschikking.
Website: Advanced System Care

TuneUp Utilities
TuneUp Utilities
Je kunt een 30 dagen demo uitproberen van dit super programma.
Het werkt zeer smooth. Het enige nadeel is dat je een 30 euro moet betalen na 30 demo dagen als je dit excellent programma wil behouden.
Website: TuneUp Utilities

CCleaner
CCleaner
CCleaner is het oudste en tevens het populairste programma om uw PC mee op te schonen. Het kuist uw computer goed maar in vroegere dagen kregen sommige computers problemen na het cleanen van hun computer.
Nu ondersteunt CCleaner het opschonen van cach bestanden van programma's zoals Microsoft Internet Explorer, Google Chrome, Opera, Safari en Firefox.
Website: CCleaner

Slim Cleaner
Slim Cleaner
Dit programma is niet zo gekend als de programma's hierboven maar het heeft tal van tools om junk files op te schonen. Het kan zelfs bestanden verwijderen die CCleaner niet verwijderd krijgt. Wij gebruiken Slim Cleaner als een aanvulling op CCleaner. Nadat we CCleaner zijn job hebben laten doen laten we Slim Cleaner nog eens heel de boel controleren op fouten en overbodige bestanden.
Website: Slim Cleaner

Xleaner
Dit programma is een goed alternatief voor de Advanced System Care software van IObit.
Maar het is een beetje complex om te gebruiken en je kan zeer gemakkelijk bestanden verwijderen die wel nodig zijn op uw PC. Een voordeel aan dit programma is dat er een portable installer is zodat je Xleaner ook op uw USB-stick kan installeren en uitvoeren.
Website: Xleaner

Besluit
Vroeger was ik gewend om TuneUp Utilities te gebruiken en dit werkte zeer goed. Maar ik zocht naar een gratis alternatief en belande zo bij deze programma's. CCleaner is een beetje riskant om te gebruiken dus zweer ik bij de excellente tools van Advanced System Care. Meteen ook het beste programma, zeker als je weinig kennis hebt van zaken.
Advanced System Care is momenteel het beste gratis programma om uw computer op te schonen en sneller te doen werken.

No comments:

Post a Comment