Search trough the ArchiVision Directory:

Wachtwoord van mijn account wijzigen

Voor mensen die werken in een bedrijf is veiligheid erg belangrijk. Daarom zijn accounts beveiligd met paswoorden. Maar is dit genoeg? Moeten paswoorden niet regelmatig vervangen worden voor de ultieme beveiliging van uw bedrijf?

Wanneer en hoe vaak moet je wachtwoorden wijzigen?

Voor kleine bedrijven is het veranderen van hun wachtwoorden voor ongeveer een half jaar of een jaar het minimum.

Grotere bedrijven die te maken hebben met meer veiligheid of die hun informatie niet zomaar prijs willen geven daar zou ik ik zeggen: elke maand alle paswoorden veranderen!

Andere gelegenheden:
Als een persoon wordt ontslagen of het bedrijf verlaat, je weet nooit wat ze van plan zijn nadat ze te horen krijgen dat ze worden ontslaan of het bedrijf verlaten.

Als er een extern bedrijf de IT beheerd en je wil veranderen de IT-zelf te doen, of door een ander bedrijf, dan moet je ervoor zorgen dat alle wachtwoorden worden verander voordat u de server overlaat aan een ander bedrijf of als je het zelf doet. Zo kan het IT-bedrijf waar van afgestapt bent niet meer inloggen op de server. Dit geldt ook voor alle randapparatuur die rond de server hangt zoals een FortiGate of een PineApp maar ook uw draadloos netwerk.

No comments:

Post a Comment